franmorkertillljuset.blogg.se

En blogg om min kamp med psykisk ohälsa och kronisk fysisk värk.

Mörker

Kategori: Nutid 2017

Jag vet ärligt inte hur jag ska klara mig igenom denna period. Jag förstår ju att det är en period och att det kommer bli bättre och lättare. Men sen kommer det komma ännu en tung period. 
Hur klara man det? Jag vill bara ha ett vanligt fungerande liv. Jag vill ha rutiner, inrutade dagar som bara löper på. 
Kvällarna är värst nu. Har så mycket ångest då. Blir nästan apatisk. Igår kunde jag inte hålla mig från att skära mig. Och jag vet inte hur jag ska göra för att inte fortsätta med det. 
Att åka in till psyket börjar kännas mer och mer som ett alternativ då jag har alldeles för mycket självmordstankar. Men samtidigt så orkar jag inte psyket. Det är bara förvaring.
Jag försöker att hitta någonting att greppa tag i men jag lyckas inte. Allt faller sönder i det här mörkret.  

Tankar

Kategori: Nutid 2017

Det har varit några väldigt tunga dagar. Det är fortfarande väldigt tungt. Jag försöker att stänga av så gott det går för att orka. Men ångesten är stark och kommer ändå. 
Jag tänker mycket på honom. Hela tiden faktiskt. Har inte kunnat acceptera det som hänt.
Vågar knappt gå på affären för jag vill inte stöta på honom. Jag vill inte åka till hans sida av stan för jag vill inte råka se honom. Det skulle göra alldeles för ont. 
Men samtidigt är det de enda jag vill. Att träffa honom. Att han hör av sig för att han vill träffa mig. 
 
Livet är oerhört tungt nog. Men jag kämpar på. 

Saknaden

Kategori: Nutid 2017

Jag saknar honom så! Emellanåt vet jag inte vad jag ska ta mig till. Vill så gärna ringa och höra hur det är med honom. Fasen, vad jag hatar det här. Han är första killen jag någonsin har litat på och jag känner mig sviken. Men självklart ska han inte vara med mig för min skull. Det skulle ju inte funka. Jag förstår bara inte vad som hände. Hur fort livet vände. Förstår inte hur jag någonsin ska kunna släppa in någon annan. 
Han lärde mig så mycket om mig själv. Jag hoppas jag lärde honom något.
Jag är så less på att han är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar. Så less på att jag hela tiden går runt och hoppas på att han ska höra av sig och säga att han ångrar sig. Vill flytta fram mig själv i tiden så jag slipper den här smärtan.